ajaxLoader

Xiaomi, Redmi, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G

Alla Skydd För Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G På MobilFodral Kommer Att Skydda Den Från Skador Oavsett Användning Av Din Mobil.

Den Har En Amoled-Skärm 6.67-Tums Full Hd+ Med En Uppdateringsfrekvens På 120 Hz. Den Drivs Av En Mediatek Dimensity 920 Soc, Tillsammans Med Upp Till 8 Gb Ram Och 256 Gb Lagringsutrymme. Med 3 Bakre Fotosensorer: En 108 Megapixel Vidvinkel, En 8 Megapixel Ultravidvinkel Och En 2 Megapixel Makrolins. Dess 5160 Mah Batteri Är Kompatibelt Med Snabbladdning (67 W). Slutligen Är Den Ip53-Certifierad.

Du Kommer Att Njuta Av Optimal Användning Utan Att Behöva Oroa Dig För De Minsta Repor, Repor Och Damm, Men Också En Beläggning Som Matchar Din Personlighet Tack Vare Skalen, Fodralen, Fodralen Och Skärmskydden. Som Skydd För Bakre Linser.

Och För Att Kombinera Det Användbara Och Det Trevliga Hittar Du Även Skydd Utrustade Med Olika Funktioner Som Visningsstödet Eller Det Integrerade Bakstödet, Plånboken, Ringen Eller Ryggen Remmen, Snöret Och Många Andra För Att Ge Dig All Den Komfort Du Letar Efter.

Det Finns Ett Brett Urval Av Skydd Tillgängliga För Dig För Att Skydda Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G Enligt Dina Behov Samtidigt Som Du Anpassar Den Efter Din Smak. Olika Material Utgör Våra Skydd Och Många Stilar Klär Dem För Att Ge Dig Lämplig Säkerhet Utan Att Försumma Den Estetiska Aspekten Och Låta Din Smartphone Hålla:

Därför Hittar Du Ultraflexibla Silikonskal För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning , Skal I Läderimitation Av Hög Kvalitet Som Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil, Skal Av Kolfiber Som Ger Ett Ultrabeständigt Skyddsöverdrag, Genomskinliga Överdrag Med Betoning På Dämpning Vid Fall, Kort Hållarskydd För Multifunktionssäkerhet Och Många Fler.

Vi Erbjuder Dig Också Väldesignade Skal För Att Bevara Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Du En Praktisk Och Optimal Användning Håller Ryggen E Och Enhetens Skärm Perfekt Skyddad.

Du Kommer Att Ha Valet Mellan Skalen I Äkta Läder För Att Belägga Din Mobil Med En Ultrasolid Beläggning Och En Elegant Stil, Skalmönstren För Att Återuppliva Utseende På Din Redmi Note 11 Pro 4G / 5G, Tyg- Och Krokodilskinnseffektsöverdrag För Att Ge Din Mobil Karaktär, Remskydd För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

MobilFodral Rekommenderar Alltid Att Du Tar Med Ditt Skydd, Ett Skärmskydd Och Bakre Linser För Att Fullända Säkerheten För Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G. Här Har Du Återigen Pinsamheten Att Välja På Med Filmer Av Härdat Glas Vars Material Säkerställer Motståndskraft Mot Alla Tester, Filmer I Full Storlek Som Helt Täcker Din Skärm Så Att Inga Hörn Utsätts För Fara, Filmer Utrustade Med Sekretessfilter Vars Specialtillverkade Material Håller Din Skärm Visa Privat.