ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8

MobilFodral Ger Dig Ett Noggrant Utvalt Urval Av Tillbehör Från Fodral, Skal, Fodral Och Andra Tillbehör Till Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8.

Samsung Galaxy Tab S8 Erbjuder En Skärm På 11 Tum Drivs Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc Och Upp Till 12 Gb Ram Och 256 Gb Lagring, Kompatibel Med Microsd Upp Till 1 Tb. Den Erbjuder Två Bakre Fotosensorer: En 13 Megapixel Vidvinkel Och En Ultra 6 Megapixel Vidvinkel- Vinkel, Samt En 12-Megapixel (Ultravidvinkel) Främre Kamera. Den Har Ett 8000 Mah Batteri Som Är Kompatibelt Med Snabbladdning (45 W). Två Versioner Finns Tillgängliga: En Wi-Fi 6E-Kompatibel Och En Annan 5G-Kompatibel.

Det Finns Ett Brett Urval Av Skydd Tillgängliga För Dig För Att Bevara Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 Enligt Dina Behov Samtidigt Som Du Anpassar Det Efter Din Smak. Olika Material Utgör Våra Skydd Och Många Stilar Klär Dem För Att Ge Dig Lämplig Säkerhet Utan Att Försumma Den Estetiska Aspekten Och Låta Din Smartphone Hålla:

Därför Hittar Du Ultraflexibla Silikonskal För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning , Skal Av Hög Kvalitet I Läderimitation Som Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil, Skal Av Kolfiber Som Ger Ett Extremt Motståndskraftigt Skydd, Transparenta Skal Som Betonar Dämpning Vid Fall Och Många Fler.

Vi Erbjuder Även Genomtänkta Skal För Att Bevara Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 I En Integral Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig Praktisk Och Optimal Användning Genom Att Behålla Baksidan Och Skärmen Av Smarttelefonen Perfekt Skyddad.

Du Du Kommer Att Ha Valet Mellan Äkta Läderfodral För Att Belägga Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 Med En Ultrasolid Beläggning Och Elegant Stil, Mönstrade Skal För Att Återuppliva Utseendet På Din Surfplatta, Fodral Med Tygeffekt Och Krokodilskinn För Att Ge Cachet, Rem Skal För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

MobilFodral Rekommenderar Alltid Att Du Tar Med Ditt Skydd, En Skyddande Film Av Skärm Och Bakre Linser För Att Förbättra Säkerheten För Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 . Här Har Du Återigen Pinsamheten Att Välja På Med Härdade Glasfilmer Vars Material Säkerställer Motståndskraft Mot Alla Tester, Filmer I Full Storlek Som Täcker Din Skärm Helt Så Att Inga Hörn Utsätts För Fara, Filmer Utrustade Med Sekretessfilter Vars Specialtillverkade Material Håller Din Skärm Visa Privat.