ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Find X5 Lite

Dina Skyddande Skal, Fodral, Fodral Och Tillbehör Till Din Oppo Find X5 Lite På MobilFodral Hjälper Till Att Skydda Den Från Skador Oavsett Användning.

Den Har En Fhd+ Amoled-Skärm På 6.4 Tum Uppdaterad Kl. 90 Hz, Driven Av En Mediatek Dimensity 900 Soc, Tillsammans Med 8 Gb Ram Och 256 Gb Utbyggbart Lagringsutrymme Via Microsd. På Baksidan Av Oppo Find X5 Lite Finns Ett Fotoblock Med 3 Sensorer: En 64-Megapixel Vidvinkel, En 8-Megapixel Ultravidvinkel Och En 2-Megapixel Makrolins. Den Har Ett 4500 Mah Batteri Som Är Kompatibelt Med Supervooc-Laddning (65 W).

Du Kommer Att Njuta Av Optimal Användning Utan Att Behöva Oroa Dig För De Minsta Repor, Repor Och Damm, Men Också En Beläggning Som Matchar Din Personlighet Tack Vare Skal, fodral, Fodral Och Skärmskydd Samt Bakre Linsskydd.

Och För Att Kombinera Det Användbara Och Trevliga Hittar Du Även Skydd Med Olika Funktioner Som T.Ex. Visningsstödet Eller Det Integrerade Bakstödet. Plånbok, Den Bakre Ringen Eller Remmen, Sladden Och Många Andra För Att Ge Dig All Den Komfort Du Letar Efter.

Ett Brett Urval Av Skydd Är Tillgängliga För Dig För Att Bevara Din Oppo Find X5 Lite Enligt Efter Dina Behov Samtidigt Som Du Anpassar Den Efter Dina Önskemål. Olika Material Utgör Våra Skydd Och Många Stilar Klär Dem För Att Ge Dig Lämplig Säkerhet Utan Att Försumma Den Estetiska Aspekten Och Låta Din Smartphone Hålla:

Därför Hittar Du Ultraflexibla Silikonfodral För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning , Skal I Läderimitation Av Hög Kvalitet Som Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil, Skal Av Kolfiber Som Ger Ett Ultrabeständigt Skyddsöverdrag, Genomskinliga Överdrag Med Betoning På Dämpning Vid Fall, Kort Hållarskydd För Multifunktionssäkerhet Och Många Fler.

Vi Erbjuder Dig Också Väldesignade Skal För Att Bevara Din Oppo Find X5 Lite På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig En Praktisk Och Optimal Användning Genom Att Behålla Baksidan Och Skärmen På Smartphone Perfekt Skyddad.

Du Kommer Att Ha Valet Mellan Äkta Läderfodral För Att Täcka Din Mobil Med En Ultrasolid Beläggning Och Eleganta Mönstrade Skal För Att Återuppliva Utseendet På Din Oppo Find X5 Lite, Tyg Och Överdrag Med Krokodilskinnseffekt För Att Ge Din Mobil Karaktär, Remskydd För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

MobilFodral Rekommenderar Alltid Att Du Tar Med Ditt Skydd, Ett Skärmskydd Och Bakre Linser För Att Fullända Säkerheten För Din Oppo Find X5 Lite. Här Har Du Återigen Pinsamheten Att Välja På Med Härdade Glasfilmer Vars Material Säkerställer Motståndskraft Mot Alla Tester, Filmer I Full Storlek Som Täcker Din Skärm Helt Så Att Inga Hörn Utsätts För Fara, Filmer Utrustade Med Sekretessfilter Vars Specialtillverkade Material Håller Din Skärm Visa Privat.