ajaxLoader

Mer, Sony, Sony Xperia 10 IV

MobilFodral Ger Dig Ett Noggrant Utvalt Urval Av Tillbehör Från Skrov, Fodral, Skal Och Andra Tillbehör Till Sony Xperia 10 Iv.

Sony Xperia 10 Iv Är Utrustad Med En Skärm På 6 Tum Full Hd Led I 21:9 Format. Den Drivs Av Qualcomm Snapdragon 695 Soc Och Har 6 Gb Ram Och 128 Gb Lagringsutrymme. Den Har En Trippel Fotosensor På Baksidan: En 12 Megapixel Vidvinkel, En 8 Megapixel Ultravidvinkel Och En 8 Megapixel Telefotolins. Den Har Också En 2X Optisk Zoom. Den Är Kompatibel Med 30W Snabbladdning Och Ett 5000Mah Batteri. Slutligen Är Den Ip68-Certifierad.

Ultraflexibla Silikonskal För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning, Skal I Läderimitation Av Hög Kvalitet Som Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil , Skal Av Kolfiber Som Ger Ett Ultrabeständigt Skyddshölje, Genomskinliga Skal Som Betonar Dämpning I Händelse Av Att Din Sony Xperia 10 Iv Faller, Korthållarskal För Säkerhetsmultifunktion Och Många Fler.

Vi Erbjuder Dig Också Väl- Designade Skal För Att Bevara Din Sony Xperia 10 Iv På Ett Integrerat Sätt Och Som, Tack Vare Sin Multifunktionalitet, Erbjuder Dig Praktisk Och Optimal Användning Samtidigt Som Baksidan Och Skärmen På Smartphonen Skyddas Perfekt.

Du Kommer Att Ha Valet Mellan Äkta Läderfodral För Att Belägga Din Sony Xperia 10 Iv Med En Ultrasolid Beläggning Och Ett Elegant Utseende. E Eleganta, Mönstrade Skal För Att Återuppliva Utseendet På Din Mobil, Skal Med Tyg- Och Krokodileffekt För Att Ge Karaktär Till Din Sony, Remskydd För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

Hitta Även Skärmskydd För Att Effektivt Bevara Glaset På Din Sony Xperia 10 Iv, Såväl Som Laddare Och Externa Batterier För Att Förlänga Enhetens Uthållighet Och Aldrig Ta Slut I Trummor Oavsett Plats.

Vi Är Särskilt Uppmärksamma På Mångfalden Av Stilar För Varje Person, Därför Erbjuder Vi Tillbehör Som Motsvarar De Olika Och Varierande Personligheter.