ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Z, Samsung Galaxy Z Flip

Spara På Samsung Galaxy Z Flip-Fodral, Skärmskydd Och Tillbehör

MobilFodral Erbjuder En Premium Och Prisvärd Samling Av Samsung Galaxy Z Flip-Fodral, Skärmskydd Och Tillbehör. Samsung Galaxy Z Flip. Samsung Erbjuder En Hopfällbar Smartphone Utrustad Med En 6.7-Tums Hdr10+ Certifierad Amoled-Skärm Som Fälls Upp. Den Är Utrustad Med En Dubbel Fotosensor Med Ultravidvinkel Och En Qualcomm Snapdragon 855+-Processor Ingraverad I 7 Nm Som Stöds Av 8 Gb Ram. Den Erbjuds I En 4G-Version Med 256 Gb Lagringsutrymme. Den Ligger Väldigt Behaglig I Handen. När Den Är Hopfälld Mäter Den 7.4 X 73.6 Mm För En Tjocklek På 17.3 Mm. Enda Nackdelen: Experter Bekräftar Att Den Är Halt När Den Placeras På Ett Bord På Grund Av Den Mycket Släta Ytan. Vårt Team Har Valt Ut De Bästa Skydden Och Tillbehören Så Att Du Kan Dra Full Nytta Av Din Galaxy Z Flip.

Skydd Och Tillbehör Perfekt Anpassade Till Den Bärbara Datorn

MobilFodral Erbjuder Skal Och Skärm Skydd Som Perfekt Motsvarar Dina Förväntningar. De Är Designade Exklusivt För Den Hopfällbara Bärbara Datorn. Skalen Kommer Perfekt Att Passa Smarttelefonens Konturer Och Blir Som En Andra Hud. De Kännetecknas Av Sin Finess Och Lätthet. De Kommer Att Säkra Z Flip I Händelse Av En Kollision, Mot Repor Som Skulle Devalvera Mobilen Och Damm Som Kan Påverka Dess Funktion. De Erbjuder Mycket Exakta Utskärningar Till Portar Och Knappar. De Är Designade Så Att Du Kan Vika Och Fälla Ut Mobilen Efter Behag. Våra "Fodral" Är Gjorda Av Silikon, Plast, Härdat Glas Eller Hybridmaterial (Till Exempel Plastbaksida Och Silikonkanter). De Kommer Att Förhindra Att Telefonen Glider När Du Placerar Den På Ett Bord. De Kommer Också Att Optimera Greppet. Du' Kommer Att Vara Mindre Benägna Att Tappa Den. Vad Du Än Väljer Kan Du Vara Säker På Att De Är Extremt Tåliga. Du Kan Säkra Skärmen På Din Galaxy Z Flip Med En Mycket Effektiv Silikonfilm. Den Installeras Enkelt Och Lämnar Inga Märken När Du Tar Bort Dem. Beröringsområdet Kommer Att Behålla Sin Känslighet Och Interaktiviteten Kommer Att Vara Idealisk. Återigen Är Den Designad Så Att Du Kan Använda Den Hopfällbara Telefonen Utan Problem. Konsultera Vår Avdelning För Tillbehör. Du Hittar Externa Batterier, Laddare, Kablar, Högtalare Och Hörlurar... Du Kan Utrusta Dig Själv Med Premiumprodukter Som Du Vill Medan Du Gör S Besparingar.

Följen Och Fodral För Alla Budgetar

Du Hittar Genomskinliga Fodral Som Gör Att Du Kan Bevara Telefonens Design Samtidigt Som Du Säkrar Den. Vi Erbjuder Dem I Silikon Eller Plast Som Är Täckta Med Konstläder Av Mycket Hög Kvalitet. Vi Har Valt Ut Några Som Är Klädda I Äkta Klassiskt Eller Litchi-Läder. Vårt Team Älskar Krokodilskinnstilen. Upptäck De Designade Av Den Kända Tillverkaren Gkk Som Är Gjorda Av Härdat Glas. De Är Exceptionellt Skyddande Och Erbjuder Unik Design. Njut Av Ditt Besök I Ditt Samsung Galaxy Z Flip-Universum!