ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab A 8" (2019)

MobilFodral Skyddar Och Tillbehör Din Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) Till De Billigaste Priserna På Marknaden

MobilFodral Erbjuder Ett Stort Urval Av Fodral, Skal, Fodral, Smarta Fodral, Skyddsskärm Och Tillbehör Till Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) Till Förmånliga Priser. Dra Nytta Av Rabatter, Kampanjer Och Vanliga Låga Priser För Att Utrusta Dig Utan Att Tänka På Din Budget. 8-Tums Galaxy Tab (2019) Är En Mycket Trevlig Surfplatta Med En Bredbildsskärm Med En Upplösning På 1280 × 800 Pixlar. Den Har Två Högtalare I Nederkant. Den Erbjuder Operativsystemet Android Pie (Version 9.0) Och En Qualcomm Snapdragon 429-Processor (2 Gb Ram-Minne). Den Har 32 Gb Internminne Och En Micro-Sd-Kortläsare. Batteriet Har En Kapacitet På 5100 Mah. Den Är Utrustad Med En Fingeravtrycksläsare, Ett Mini-Usb-Uttag, En Gps-Mottagare Och 5 Ghz Wi-Fi Och Bluetooth 4.2-Anslutningar. Den Har Också Två Kameror (En 8 Mpixel Huvudsensor På Baksidan Och En 1.9 Mpixel Frontsensor). Surfplattan Körs På Android 9.0 Pie Med Samsungs One Ui-Gränssnitt. Den Erbjuder Läget "Kids Home" För Barn Och Applikationen "Family Sharing". Galaxy Tab A 8.0 (2019) Är Tillgänglig I Wifi-Version Och Lte-Version. MobilFodral Erbjuder Ett Brett Urval Av Skydd Och Tillbehör Som Perfekt Uppfyller Dina Behov Och Krav.

Ultraresistenta Skal, fodral, Smarta Fodral

Det Är Viktigt Att Skydda Din Surfplatta Om Du Vill Behålla Den Intakt Under Lång Tid. Det Är Inte Bara Barnen Du Behöver Se Upp Med. Surfplattan Är I Sig Inte Ett Verkligt Ergonomiskt Föremål För Alla Händer (Som En Mobiltelefon Kan Vara). Riskerna Att Fly Det Är Vanligare. Surfplattan Ligger Överallt Som En Bok, Men Den Är Benägen Att Få Repor Som Kommer Att Devalvera Den Och Lätt Kan Falla. Det Kommer Att Förlora, Förutom Sitt Värde. Ett Bra Skydd Låter Dig Också Undvika Spår Som Är Obehagliga Och Som Gör Det Halare I Händerna. Vårt Team Väljer Ut Ärenden För Alla, Vuxna, Tonåringar Och Barn. Från Det Genomskinliga Skalet Till Det Med En Handsfree-Stödring, Du Kommer Garanterat Att Hitta Det Du Letar Efter. Vi Har Fantastiska Familjefodral Som Skyddar Din Tab 8.0 (2019) Från Väder Och Vind. De Är Designade I Mycket Motståndskraftiga Material (Silikon, Plast, Blandade Material Etc.) Och Tillåter Trevlig Användning Med Enkel Åtkomst Till Portarna. Våra Skal Och Fodral Är Exklusivt Skapade För Surfplattan. Dessa Påsar Är Gjorda Runt Ett Silikonskal Som Tjänar Till Att Hålla Tabletten Och Som Det Första Lagret Av Skydd. Kuvertet Kompletterar Säkerheten För Att Helt Skydda Det. Vi Har Många Olika Modeller: Fodral I Konstläder, Fodral I Plånboksstil (Med Korthållare Och Dokumenthållare), Påsar Med Roliga Mönster (Djur, Landskap, Blommor, Växter, Paljetter, Etc.). Vuxna Kommer Att Älska Våra Smarta Fodral, Designade Med Vikbara Flikar. De Är Idealiska För Handsfree-Användning, Men Vi Rekommenderar Dem Inte För Små Barn.

Ett Fint Urval Av Skärmskydd Och Tillbehör

MobilFodral S' Har Åtagit Sig Att Ge Dig Med Endast Föremål Av Hög Kvalitet. Det Är Därför Vi Bara Erbjuder Ultraresistenta Skärmskydd (Filmer Och Härdat Glas) Som Vi Är Säkra På Kommer Att Vara Riktigt Effektiva I Händelse Av En Olycka. Du Kommer Att Se Att Det Inte Finns Många Mallar, Men Det Här Är De För Dig. De Installeras Enkelt Och Lämnar Inga Märken När Du Tar Bort Dem. De Kommer Att Bevara Känsligheten I Den Taktila Zonen. Vi Rekommenderar Dem Speciellt Om Du Har Barn (Även Om Du Har Ett Fodral, Ett Fodral Eller Ett Smart Fodral). Upptäck Även Vår Tillbehörssektion: Kablar, Laddare, Minneskort, Externa Batterier, Högtalare, Hörlurar, Stöd Och Dockningsstationer, Etc.). De Är Perfekt Anpassade För Att Optimera Användningen, Transporten, Autonomin Och Ljudet Hos Samsung Galaxy Tab A (2019. 8.0).