ajaxLoader

Huawei, Huawei P Smart, Huawei P Smart S

Utnyttja De Låga Priserna Och Spara!

MobilFodral Erbjuder Ett Otroligt Urval Av skal, läderfodral, folio-fodral, fodral, Skärmskydd Och Tillbehör Till Rabatterat Pris För Din Huawei P Smart S-Serie Är Utrustad Med En 6.67-Tums Ips-Skärm. Perforerad. Den Har En 8-Megapixel Främre Kamera Och Erbjuder Full Hd+ Definition. Dess Batteri Är 5000 Mah Med Laddning På 22.5 W. När Det Gäller Fotografering Erbjuder Tillverkaren En Fyrdubbel Fotomodul Inklusive En 48 Megapixel Huvudsensor Med F/1.8 Bländare Lins, Associerad Med En Ultrastor -8 Megapixel Vinkel (F/ 2.4). Två Andra 2 Mpx (F / 2.4) Sensorer Är Dedikerade Till Makro Och Skärpedjup. Telefonen Fungerar Med Android 10 Och Emui Version 10.1. Utan Googles Tjänster. Du Hittar Ultrabeständiga, Tunna Och Mycket Lätta Skydd. Våra Tillbehör Kommer Att Maximera Den Bärbara Datorns Prestanda.

Skydd Och Tillbehör Som Uppfyller Dina Krav

De Fodral Vi Erbjuder Kommer Att Säkra Baksidan, Kanterna Och Knapparna På Din Telefon. Skyddarna Kommer Att Skydda Den Fullt Ut Samtidigt Som De Erbjuder Mycket Praktiska Alternativ: Inre Korthållare, Avtagbar Rem, Lock Som Kan Konverteras Till Ett Handsfree-Stöd. Oavsett Vad Du Väljer (Skal Eller Fodral), Rekommenderar Vi Att Du Lägger En Film Eller Härdat Glas På Skärmen På Din Smartphone. Faktum Är Att Även Med Ett Skydd Är Du Inte Immun Mot En Olycka (Användning Av Den Bärbara Datorn Med Locket Öppet, Liggande Läge, Etc.). Upptäck Då Vårt Supersortiment Som Ska Uppfylla Dina Förväntningar Och Dina Önskemål. Våra Klassiska Skal Finns Där: Transparenta Skal, Kolfiber, Ultra Resistant, Survivor, Läderimitation, Med Stödring, Med Mönster... Du Har Eleganta Och Affärsöverdrag I Alla Läderstilar: Nappa, Klassisk, Litchi, Vintage... Du Hittar Olika Spännen Och Överdrag I Flip-Stil Vars Stängningar Är Integrerade I Omslaget. Vi Letar Även Efter Tillbehör Som Förbättrar Användandet Av Din Mobil: Kablar, Minneskort, Externa Batterier, Högtalare, Hörlurar, Hörlurar, Bil/Cykelhållare, Stativ... Du Kommer Att Upptäcka Att Våra Produkter Säljs Till Oslagbara Priser. . De Är Så Billiga Att Du Kan Köpa Flera Till Priset Av En Någon Annanstans.

MobilFodral Handlar Också Om Sin Kundtjänst, Blogg Och Sociala Nätverk

Du Når Enkelt Vår Kundtjänst För Alla Frågor Som Rör Våra Produkter Och För Att Följa Upp Dina Beställningar. Vi Utvecklar Även Vår Blogg För Att Ge Dig Praktiska Råd Om Våra Produkter. Gilla Oss Gärna På Facebook, Instagram Och Tik Tok. Vi Kommer Att Älska Dig Tillbaka!