ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Z, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

MobilFodral Har Valt Ut Olika Tillbehör Åt Dig Till Överkomliga Priser För Att Ge Din Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Allt Det Skydd Den Behöver Dagligen För Att Behålla Sin Hållbarhet.

Den Har En 6.7- Tum Amoled 120 Hz-Skärm Och Ytterligare En 1.9-Tums Sekundär, En Dubbel 12-Megapixel Fotosensor Med Ultravidvinkel Och En 10-Megapixel Frontsensor. Tillsammans Med En Snapdragon 888 Soc Som Stöds Av 8 Gb Ram, 128 Eller 256 Gb Lagring Och Ett 3300 Mah Batteri.

Vi Har Valt Det Bästa När Det Gäller Säkerhet Att Ta Med Till Din Samsung Galaxy Z Flip 3 Ett Perfekt Skyddsfodral Samtidigt Som Det Anpassas Efter Din Bild.

Upptäck Vårt Urval Av Fodral Och Fodral Där Du Hittar Olika Material Som Mjuk Silikon, Flexibel Gel, Läder För Att Bevara Din Samsung Galaxy Z Flip3 5G Genom Att Perfekt Matcha Dess Former Och Hörn Och Garantera Utmärkt Dämpning I Händelse Av Ett Fall.

Vi Erbjuder Dig Även Väldesignade Skal För Att Skydda Din Samsung Galaxy Z Flip 3 5G På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Till Sin Multifunktionalitet, Erbjuder Dig Praktisk Och Optimal Användning Med Plånboksfodral Och Integrerat Videostöd.

Vi Vet Att Det Fullständiga Skyddet Av Din Mobil Oundvikligen Innebär Säkerheten För Din Skärm Som Är Den Ömtåligaste Delen Av Din Mobil. Det Är Därför MobilFodral Förser Dig Med Skyddsfilmer För Samsung Galaxy Z Flip 3 Genomtänkta För Att Bevara Din Skärms Intakta Tillstånd Så Mycket Som Möjligt. För Att Kunna Använda Din Mobil På Ett Enkelt Sätt Samtidigt Som Du Håller Den Intakt Utan Risk För Repor, Brott Eller Stötar.