ajaxLoader

Mer, Sony, Sony Xperia 1 IV

MobilFodral Har Valt Ut Olika TillbehörsSkal, fodral, Fodral Och Skärmskydd Åt Dig Till Överkomliga Priser För Att Ge Din Sony Xperia 1 Iv Allt Det Skydd Den Behöver Dagligen För Att Behålla Sin Hållbarhet.

Sony Xperia 1 Iv Har En 6.5-Tums Hdr Oled-Skärm Med 120Hz Uppdateringsfrekvens, Qualcomm Snapdragon8 Gen 1 Soc, 12 Gb Ram Och 256 Gb Lagring. Det Senare Kan Även Utökas Via Microsd Och Ett 5000Mah Batteri. Den Har Fyra Kameror På Baksidan. Tre Av Dem Är 12 Megapixlar. De Inkluderar En Vidvinkel, En Ultravidvinkel Och Ett Teleobjektiv Med Optisk Zoom (85 Till 125 Mm), Sedan En Tof-Sensor. Den Kan Spela In 120 Bilder Per Sekund I 4K Hdr. Den Är Också Ip68-Certifierad.

Dina Sony Xperia 1 Iv-Skal Och Tillbehör Till Ett Lägre Pris

Vi Har Valt Det Bästa När Det Gäller Säkerhet För Att Ge Din Sony Xperia 1 Iv En Perfekt Skyddsfodral Samtidigt Som Du Anpassar Den Efter Din Bild.

Upptäck Vårt Urval Av Fodral Där Du Hittar Olika Material Som Mjuk Silikon, Flexibel Gel, Läder För Att Bevara Din Iphone 13 Pro Max Genom Att Perfekt Matcha Dess Former Och Hörn Och Garanterar Utmärkt Dämpning Vid Fall.

Vi Erbjuder Dig Också Väldesignade Skal För Att Skydda Din Sony Xperia 1 Iv På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig Praktiska Och Optimalt Med Plånboksfodral Och Integrerat Videostöd.

Vi Vet Att Det Fullständiga Skyddet Av Din Mobil Oundvikligen Involverar Säkerheten För Din Skärm, Som Är Den Ömtåligaste Delen Av Din Iphone. Det Är Därför MobilFodral Förser Dig Med Genomtänkta Skyddsfilmer För Att Bevara Det Intakta Tillståndet På Din Sony Xperia 1 Iv-Skärm Så Mycket Som Möjligt. För Att Kunna Använda Din Mobil På Ett Enkelt Sätt Samtidigt Som Du Håller Den Intakt Utan Risk För Repor, Brott Eller Stötar.