ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Reno 7

MobilFodral Har Valt Ut Olika Tillbehörsskal, Fodral Och Fodral Åt Dig Till Överkomliga Priser För Att Ge Din Oppo Reno 7 Allt Det Skydd Den Behöver Dagligen För Att Behålla Sin Hållbarhet.

L 'Oppo Reno 7 Är En Budgetsmartphone Med En 6.4-Tums Amoled-Skärm. Den Drivs Av En Qualcomm Snapdragon 680 Soc Och 8 Gb Ram. 128 Gb Lagring Är Också Tillgängligt (Båda Kan Utökas Upp Till 13 Gb). Tre Fotosensorer Finns På Baksidan: En 64-Megapixel Vidvinkel, En Djupsensor Och En Mikroskoplins (Med X30-Förstoring Upp Till 2 Megapixlar). Batteriet På 4500 Mah Kan Laddas Med Snabbladdningssystemet Supervooc 33W (En Full Laddning Tar En Timme).

Vi Har Valt Det Bästa När Det Gäller Säkerhet För Att Ge Din Telefon Ett Perfekt Skyddande Skal Samtidigt Som Den Gör Den Personlig. Till Din Bild.

Upptäck Vårt Urval Av Fodral Där Du Hittar Olika Material Som Mjuk Silikon, Flexibel Gel, Läder För Att Bevara Din Oppo Reno 7 Genom Att Perfekt Matcha Dess Former Och Hörn Och Garantera Utmärkt Dämpning Vid Fall.

Vi Erbjuder Dig Även Väldesignade Överdrag För Att Skydda Din Oppo Reno 7 På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig Praktisk Användning Och Optimalt Med Plånboken Skal Och Integrerat Videostöd.

Vi Vet Att Det Fullständiga Skyddet För Din Mobil Oundvikligen Går Genom Säkerheten På Din Skärm Som Är Den Ömtåligaste Delen Av Din Re Mobil. Det Är Därför MobilFodral Ger Dig Skyddsfilmer För Oppo Reno 7 Genomtänkta För Att Bevara Din Skärms Intakta Tillstånd Så Mycket Som Möjligt. För Att Kunna Använda Din Mobil På Ett Enkelt Sätt Samtidigt Som Du Håller Den Intakt Utan Risk För Repor, Brott Eller Stötar.