ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy A, Samsung Galaxy A53 5G

MobilFodral Ger Dig Ett Urval Av Noggrant Utvalda Tillbehör Från Skal, Fodral, Skal Och Andra Tillbehör Till Samsung Galaxy A53 5G.

Samsung Galaxy A53 Är En Mellanklasstelefon Med En 6.5 -Tums Super Amoled-Skärm Med 120Hz Uppdateringsfrekvens, Driven Av En Samsung Exynos 1280 Soc, Tillsammans Med 6 Gb Ram Och 128 Gb Lagringsutrymme. Den Har Fyra Fotosensorer På Baksidan: En 50-Megapixel Vidvinkel (Utrustad Med En Optisk Stabiliseringsfunktion), En 12-Megapixel Ultravidvinkel, Ett Makroobjektiv Och En Djupsensor På 5 Megapixlar Vardera. Den Har Ett 5000 Mah Batteri Som Är Kompatibelt Med Snabbladdning (25 W) Och Är Ip67-Certifierat.

Ultraflexibla Silikonskal För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning, Skalen I Konstläder Av Hög Kvalitet Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil, Skal Av Kolfiber Som Ger Ultrabeständig Skyddstäckning, Genomskinliga Skal Som Betonar Dämpning Vid Fall Av Din Galaxy A53. Korthållarfodral För Multifunktionssäkerhet Och Många Fler.

Vi Erbjuder Även Genomtänkta Skal För Att Bevara Din Samsung Galaxy A53 På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig En Praktisk Och Optimal Användning Genom Att Hålla Baksidan Och Skärmen På Smartphonen Perfekt Skyddade .

Du Kan Välja Mellan Äkta Läderöverdrag För Att Klä Din Ga Slappa A53 5G Med En Ultrasolid Beläggning Och Elegant Stil, Mönstrade Skal För Att Återuppliva Utseendet På Din Mobil, Skal Med Tyg Och Krokodilskinnseffekt För Att Ge Din Samsung Karaktär, Remskydd För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

Hitta Även Skyddsfilmer För Skärmen För Att Effektivt Bevara Glaset På Din Samsung Galaxy A53 5G, Men Även Laddare Och Externa Batterier För Att Förlänga Enhetens Uthållighet Och Aldrig Ta Slut På Batteri Någonstans.