ajaxLoader

Mer, Vivo, Vivo V23 5G

MobilFodral Säljer Olika Tillbehörsskal, Överdrag, Skärmskydd Till Överkomliga Priser För Att Ge Din Vivo V23 5G Allt Det Skydd Den Behöver Dagligen För Att Behålla Sin Hållbarhet.

Vivo V23 Har En 6.44-Tums Amoled-Skärm Uppdaterad Vid 90 Hz, Driven Av En Mediatek Dimensity 920 Soc (5G-Kompatibel), Allt Tillsammans Med Upp Till 12 Gb Ram Och 256 Gb Lagringsutrymme. På Baksidan Finns Ett Block Med 3 Fotosensorer: En 64-Megapixel Vidvinkel, En 8-Megapixel Ultravidvinkel Och En 2-Megapixel Makrolins. Observera Den Dubbla Selfie-Sensorn (50 + 8 Mpx) Med En Dubbeltonsblixt På Framsidan. Den Har Ett Batteri På 4200 Mah Som Är Kompatibelt Med Snabbladdning (44 W).

Här Hittar Du Skydd Gjorda Av Kvalitetsmaterial För Att Varaktigt Bevara Din Smartphone Mot Stötar Och Repor Och För Att Använda Den Optimalt I Sin Helhet. Säkerhet.

Vi Har Valt Det Bästa När Det Gäller Säkerhet För Att Ge Din Vivo V23 5G Perfekt Skydd Och Samtidigt Anpassa Den Efter Din Bild.

Skydd , Fodral, Skal Och Premiumtillbehör Till Överkomliga Priser För Vivo V23 5G

Upptäck Vårt Urval Av Fodral Där Du Hittar Olika Material Som Mjuk Silikon, Flexibel Gel, Läder För Att Bevara Din Vivo V23 5G Genom Att Perfekt Matcha Dess Former Och Hörn Och Garanterar Utmärkt Dämpning Vid Fall.

Vi Erbjuder Dig Också Väldesignade Överdrag För Att Skydda Din Vivo V23 5G På Ett Integrerat Sätt Och Som Tack Vare Deras Multifunktionalitet, Erbjud Praktisk Och Optimal Användning Med Plånboksfodral Och Integrerat Videostöd.

Vi Vet Att Det Fullständiga Skyddet Av Din Mobil Oundvikligen Involverar Säkerheten För Din Skärm, Som Är Den Ömtåligaste Delen Av Enheten. Det Är Därför MobilFodral Förser Dig Med Genomtänkta Skyddsfilmer För Att Bevara Din Skärms Intakta Tillstånd Så Mycket Som Möjligt. För Att Du Enkelt Ska Kunna Använda Din Vivo V23 5G Samtidigt Som Den Behålls Intakt Utan Risk För Repor, Brott Eller Stötar.