ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Find X5 Pro

MobilFodral Har Valt Ut Olika TillbehörsSkal, fodral, Skärmskydd Till Överkomliga Priser För Att Ge Din Oppo Find X5 Pro Allt Det Skydd Den Behöver Dagligen För Att Behålla Sin Hållbarhet.

>

Oppo Find X5 Pro Är En Avancerad Telefon Med En 6.7-Tums Wqhd+ Amoled Ltpo-Skärm Uppdaterad Vid 120Hz, Driven Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc, Tillsammans Med 12 Gb Ram Och 256 Gb Lagringsutrymme. Det Finns En Hasselblad Fotoenhet Med 3 Sensorer: En 50 Megapixel Vidvinkel, En 50 Megapixel Ultravidvinkel Och En 13 Megapixel Teleobjektiv Med X2 Optisk Och X5 Hybrid Zoom. Den Har Ett 5000 Mah Batteri Som Är Kompatibelt Med Supervooc-Laddning (80 W: 17 Minuter För Full Laddning) Och Trådlös Airvooc (50 W: 47 Minuter För Full Laddning).

Vi Valde Det Bästa M.T.T. Säkerhet För Att Förse Din Oppo Find X5 Pro Med Ett Perfekt Skyddande Skydd Samtidigt Som Det Anpassas Till Din Bild.

Upptäck Vårt Urval Av Fodral Där Du Hittar Olika Material Som Mjukt Silikon, Flexibelt Gel, Läderskal Att Bevara Enheten Genom Att Perfekt Matcha Dess Former Och Hörn Och Garantera Utmärkt Dämpning Vid Fall.

Vi Erbjuder Dig Också Väldesignade Överdrag För Att Bevara Oppo Find X5 Pro Integrerat Och Som Tack Vare Deras Multifunktionalitet, Erbjuda Dig Praktisk Och Optimal Användning Med Plånboksfodral Och Integrerat Videostöd.

Vi Vet Att Det Integrerade Skyddet Av Din Mobil Oundvikligen Innebär Säkerhet På Din Skärm Som Är Den Ömtåligaste Delen Av Din Oppo Find X5 Pro. Det Är Därför MobilFodral Förser Dig Med Genomtänkta Skyddsfilmer För Att Bevara Din Skärms Intakta Tillstånd Så Mycket Som Möjligt. För Att Du Enkelt Ska Kunna Använda Mobilen Samtidigt Som Den Håller Den Intakt Utan Risk För Repor, Brott Eller Stötar.