ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus

MobilFodral Ger Dig Ett Noggrant Utvalt Urval Av Tillbehör Från Fodral, Skal, Fodral Och Andra Tillbehör Till Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus Har En 12.4 -Tumsskärm Animerad Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc, Tillsammans Med Upp Till 12 Gb Ram Och 256 Gb Lagringsutrymme, Utbyggbart Med Microsd. Surfplattan Har 2 Fotosensorer På Baksidan: En 13-Megapixel Vidvinkel Och En 6-Megapixel Ultravidvinkel, Samt En 12-Megapixel (Ultra-Vidvinkel) Främre Fotosensor. Den Har Ett Batteri På 10090 Mah Som Är Kompatibelt Med Snabbladdning (45 W).

Det Finns Ett Brett Urval Av Skydd Tillgängliga För Dig För Att Bevara Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus Enligt Dina Behov Anpassa Den Efter Din Smak. Olika Material Utgör Våra Skydd Och Många Stilar Klär Dem För Att Ge Dig Lämplig Säkerhet Utan Att Försumma Den Estetiska Aspekten Och Låta Din Smartphone Hålla:

Därför Hittar Du Ultraflexibla Silikonfodral För Enkel Insättning Och Effektiv Dämpning , Skal Av Hög Kvalitet I Läderimitation Som Bildar En Utmärkt Daglig Skyddsbarriär Mot Stötar Av Alla Slag, Skal Med Tygeffekt För En Unik Stil, Skal Av Kolfiber Som Ger Ett Extremt Motståndskraftigt Skydd, Transparenta Skal Som Betonar Dämpning Vid Fall Och Många Fler.

Vi Erbjuder Dig Även Genomtänkta Skal För Att Bevara Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus I En Integrerad Och Som Tack Vare Sin Multifunktionalitet Erbjuder Dig Praktisk Och Optimal Användning Genom Att Behålla Baksidan Och Smarttelefonens Skärm Perfekt Skyddad.

Du Kan Välja Mellan Skal I Äkta Läder För Att Ge Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus En Ultrasolid Beläggning Och Eleganta Mönstrade Skal För Att Återuppliva Utseendet På Din Surfplatta, Tyg Och Krokodilskinn Effektöverdrag För Att Ge Karaktär, Remskydd För Att Minimera Risken För Fall Och Många Fler.

MobilFodral Rekommenderar Alltid Att Du Tar Med Ditt Skydd, Ett Skärmskydd Och Bakre Linser För Att Perfekta Säkerheten För Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus. Här Har Du Återigen Pinsamheten Att Välja På Med Härdade Glasfilmer Vars Material Säkerställer Motståndskraft Mot Alla Tester, Filmer I Full Storlek Som Täcker Din Skärm Helt Så Att Inga Hörn Utsätts För Fara, Filmer Utrustade Med Sekretessfilter Vars Specialtillverkade Material Håller Din Skärm Visa Privat.